NÆSTEKÆRLIGHEDEN SEJREDE SAMMEN MED LOTTO

BAGGRUND

Lotto trængte til fornyelse

Lotto har været hele Danmarks spil i 27 år. Lotto har traditionelt tiltrukket spillere ved at kommunikere store puljer og drømmen om den store gevinst, der kan bringe vinderen til en eksotisk strand. Men det er ikke længere nok. Nye spil med gigantiske præmiepuljer trækker opmærksomhed og spil. Og online spilplatforme tiltrækker de yngre spillere. Så hvordan kunne Lotto forny sig og finde en ny ”valuta”, der igen kan gøre Lotto til vores alles lotteri?

INDSIGT

Glæden ved at give er større end glæden ved at modtage

At tænke ud over sin egen næsetip er blevet moderne. Ord som dyrevelfærd, CSR, deleøkonomi og Venligboere er blevet dagligdag. Videnskabelige studier viser, at glæden ved at give er større end glæden ved at få. Og en analyse blandt Lotto-vindere viser, at de fleste har brugt gevinsten til glæde andre. Disse indsigter harmonerer smukt med, at Danske Spil hvert år giver mere end 1 mia. af overskuddet tilbage til samfundet via udlodningsmidlerne.

LØSNING

Den gode og ægte historie om at glæde andre

Baseret på den viden, lancerede Lotto et nyt koncept under paraplyen: Hvem ville du glæde hvis du vandt i Lotto? Fra september og ind i januar 2017 er dette koncept rullet ud som en integreret kampagne på tværs af både tv (3 forskellige film i forskellige længder), facebook, events/happenings, displays bannere, forhandler-materialer, Direct Mail og CRM-aktiviteter (e-mails og 2 længerevarende involverende digitale konkurrence-aktiviteter).

Danske spil Customer experience solution

Et koncept der skaber resultater

3 måneder med det nye koncept på alle platforme har opbygget

Nyt kendskab

Større liking

Øget køb

I slutningen af kampagneperioden er Lotto-salget

20%

højere end på en normal Lotto-lørdag.

Hvis du vil vide mere om vores erfaringer med engagerende og integreret markedsføring, er du velkommen til at kontakte Jan Køhler på jak@nordlid.com eller +45 40 57 98 58

Se lignende cases