Det hele gik app i en højere enhed

188.056 danskere trænede sammen med Forsvaret

Træn med forsvaret app example

OPGAVEN

Skab kendskab til forsvarets uddannelser

Vi skulle opretholde et positivt kendskab og kundskab til Forsvaret og Forsvarets uddannelser gennem involvering af målgruppen, trods at der ikke var et aktuelt rekrutteringsbehov. Dernæst skulle vi sikre at fremtidige ansøgere møder de fysiske krav.

Træn med forsvaret website solution

STRATEGIEN

Udvikling af en ny service, der giver den brede målgruppe en anledning til løbende at involvere sig i forsvaret

Den strategiske vinkel i kampagnen blev en dokumentaristisk platform, der skulle vise Forsvaret indefra. Med det afsæt udviklede vi en mobil trænings-app, der kunne synliggøre et af de 11 vigtige USP’er der differentierer Forsvaret fra andre uddannelser; ”Fysisk træning er en del af din hverdag”

Træn med forsvaret app løsning

LØSNINGEN

Trænings-appen ’træn med forsvaret’

Med appen ”Træn med Forsvaret ” som rambuk, fik vi mulighed for aktivt at fortælle om Forsvaret som en anderledes uddannelse, hvor fysisk træning er en vigtig del af hverdagen.  Vi kunne opsamle målgruppens individ-data og permissions gennem appen og derfra kunne vi have en yderligere dialog og målrette kommunikation til den enkelte modtager. Den samlede og mere nuanceret historie om Forsvaret fortælles med henblik på at motivere fremtidige ansøgere.

Kampagnen lykkedes! Resultater efter 3 uger

188.056

downloads – indeks 752 i forhold til målet

98.442

permissions – indeks 1969 i forhold til målet

48.416

unikke brugere – dobbelt op i forhold til målet

AWARDS

Kampagnen blev belønnet med 7 awards og 13 nomineringer både nationalt og internationalt for dens strategi, kreativitet og resultater.

Hvis du vil vide mere om vores erfaringer med kundeoplevelser og apps, er du velkommen til at kontakte Maria Furbo på maf@nordlid.com eller +45 28 45 04 11

Se lignende cases